Поважайте своє місто та один одного

Квітень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 2177 | Коментарі: 0

Неприємним сюрпризом для багатьох кіровоградців став вигляд багатьох зелених зон у Кіровограді після масового відпочинку городян на природі під час Великодніх свят, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Як повідомив директор КП «Трест зеленого господарства» Олег Копил, найбільше постраждав від відпочивальників Лісопарковий масив. Святкуючи Великдень, багато, м’яко кажучи, невихованих кіровоградців залишили по собі купи сміття, пакетів, пляшок, залишків їжї. Працівникам тресту, звернув увагу Олег Копил, замість того, щоб висаджувати квіти, облаштовувати газони, наводити лад у парках і скверах, доводиться відволікати людей і техніку на прибирання за нерадивими.

Кіровоградська міська рада, її виконавчий комітет звертаються до усіх кіровоградців з проханням поважати своє рідне місто, працю тих, хто під час місячної акції «Чисте місто» у свої вихідні дні виходив на загальноміські суботники і хто доклав багато сил, аби обласний центр мав ошатний, затишний  і красивий вигляд. Плануючи вихід на природу з родинами, друзями, не забувайте, будь ласка, прибирати сліди свого перебування в зелених куточках, залишайте місця відпочинку чистими. Ніщо не коштує нам так дешево і не цінується усіма так дорого, як елементарна повага один до одного. Любіть Кіровоград, свою маленьку батьківщину!

джерело: Кіровоградська міська рада


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool