Посварилися до смерті

Червень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1141 | Коментарі: 0

В місті Олександрії працівники міліції затримали 37-річного місцевого жителя за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До міськвідділу міліції близько 4-ої години ранку надійшло повідомлення від бригади швидкої допомоги про те, що у дворі одного із будинків виявлено труп чоловіка. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявися 33-річний житель районного центру.
Також працівники міліції з’ясували, що тієї ночі він перебував на подвір’ї разом зі своїми знайомими. Згодом до будинку під’їхав автомобіль. З нього вийшов місцевий житель, з яким потерпілий мав раніше зустрітись у справах.
Між чоловіками виникла сварка. Один із них почав розмахувати ножем, інший ударив свого опонента кілька разів по голові, від чого той упав на землю.
Через деякий час у олександрійця різко погіршився стан здоров’я. Знайомі викликали швидку, але до її приїзду чоловік помер на місці пригоди.
Працівники міліції затримали підозрюваного у скоєнні злочину у порядку ст. 115 КПК України. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool