Посадову особу викрили у скоєнні корупційного правопорушення

Травень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1035 | Коментарі: 0

Працівники відділу боротьби із корупцією УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області викрили у корупційному діянні керівника органу місцевого самоврядування одного із сіл Олександрійського району. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Посадова особа скоїла адміністративне корупційне правопорушення у вигляді одержання неправомірної вигоди – грошових коштів у сумі 1900 гривень – від голови фермерського господарства за підписання актів приймання-передачі земельних ділянок між кількома громадянами та даним підприємством.

Правоохоронці відповідно до ч. 1 ст. 6 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції в Україні» та ч. 2. ст. 172-2 (порушення обмежень щодо використання службового становища) КУпАП склали стосовно особи адміністративні матеріали, які направлено до суду для прийняття рішення згідно чинного законодавства.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool