Посадовця Кіровоградської виправної колонії затримали на хабарі

Серпень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1346 | Коментарі: 0

Управлінням СБ України в Кіровоградській області викрито протиправну діяльність начальника одного з відділів Кіровоградської виправної колонії, який вимагав та одержав від засудженого гроші за підготовку документів для переведення з колонії суворого режиму до виправного закладу з менш жорсткими умовами відбування покарання.

30 липня ц.р. співробітники СБУ спільно з обласною прокуратурою затримали службовця «на гарячому» під час одержання двох тисяч гривень хабара.
Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане із вимаганням) Кримінального кодексу України.
Посадовцю Управління обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Триває слідство.

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool