Посадовці фіскальної служби відповідають на звернення кіровоградських платників

Квітень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 750 | Коментарі: 0

З початку року до органів ГУ ДФС у Кіровоградській області надійшло 81 письмове звернення громадян, що на 17 звернень більше ніж за аналогічний період 2014 року. З них: 76 заяв, 4 пропозиції та 1 скарга.

Основні питання, що порушують громадяни в зверненнях стосуються переважно адміністрування податків та інформування про ухилення від сплати податків.
Переважна більшість письмових звернень надійшла від підприємців 55, від працівників органів ДФС (у т.ч. колишніх) – 18, від осіб, соціальний стан яких не визначено – 39.
Усі звернення, строк розгляду яких настав, а це понад 86 відсотків, опрацьовані, й з дотриманням встановлених законодавством термінів на них надані відповіді заявникам.
Посадовими особами органів ГУ ДФС області здійснено 174 особисті прийоми громадян, що на 76 прийомів більше, ніж за відповідний період 2014 року, а це означає, що з кожним роком довіра громадян до посадовців фіскальної служби області зростає.
Переважна більшість звернень громадян, що надійшли під час особистого прийому, стосувалися адміністрування податків, контрольно-перевірочної роботи, інформування про ухилення від сплати податків, заповнення та подачі звітності та оподаткування ЄСВ.
Найбільше до керівництва податкової зверталися фізичні особи - підприємці – 89, селяни – 44, інші (директори, бухгалтери, представники фермерських господарств) - 14.

Всебічний розгляд звернень громадян, задоволення їх законних прав та інтересів є пріоритетним напрямом роботи органів державної влади, відповідальним обов’язком службових осіб, фактором забезпечення суспільно-політичної та економічної стабільності в державі. Головне управління ДФС у Кіровоградській області приділяє велику увагу даному напрямку роботи.
Не одне із звернень не залишається поза увагою фахівців, на кожне з них надається відповідь у встановлений законодавством термін.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool