Порядок заповнення платіжних документів обов’язковий для виконання платниками податків

Листопад 24, 2014 | Новини | Переглядів: 660 | Коментарі: 0

Із моменту вступу в дію Порядку заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування ПДВ, повернення помилково або надміру зарахованих коштів усі поля реквізиту «Призначення платежу» розрахункового документу платникам податків потрібно заповнювати у відповідності із затвердженим Порядком.

Сплата за кожним видом платежу та за кожним кодом виду сплати має оформлятися окремим документом на переказ.
У випадку виникнення будь-яких запитань платникам податків слід звертатися за довідками до територіального органу ДФС за місцем реєстрації.
Детальніше ознайомитися з Порядком заповнення документів та списками кодів видів сплати можна на веб-порталі ДФС України за посиланням http://sfs.gov.ua/diyalnist-/zakonodavstvo-pro-diyalnis/nakazi-pro-diyalnist/62901.html.
Довідково: Порядок заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування ПДВ, повернення помилково або надміру зарахованих коштів затверджений наказом Міністерства доходів і зборів України від 22.10.2013 №609.
Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool