Порушено кримінальну справу за фактом спроби незаконного відшкодування ПДВ

Січень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

Отримати його намагались посадові особи одного з підприємств м.Новоукраїнки Кіровоградської області. Вони звернулись до місцевої податкової інспекції із заявою про відшкодування податку на додану вартість за жовтень 2010 року у розмірі близько 2 млн. грн. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Проте при перевірці заявленої суми ПДВ, що підлягає бюджетному відшкодуванню, співробітники податкової міліції встановили – до її складу посадовці підприємства безпідставно включили суму від’ємного значення, яка не брала участі у розрахунках бюджетного відшкодування за відповідний період в розмірі 123,5 тис. грн. Цим самим вони здійснили замах на привласнення бюджетних коштів шляхом спроби незаконного відшкодування ПДВ. 

За матеріалами працівників відділу податкової міліції Новоукраїнської МДПІ прокуратурою Новоукраїнського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.191 Кримінального кодексу України. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool