Порушено кримінальну справу стосовно службових осіб КП «Теплоенергетик»

Листопад 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1296 | Коментарі: 0

Міжміськрайпрокурорами Кіровоградщини вживаються заходи реагування до підприємств, установ та організацій, які мають заборгованість перед ВАТ «Кіровоградгаз» та ДК «Газ України» за спожитий природний газ. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Прокурором Кіровського району міста Кіровограда порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України стосовно службових осіб комунального підприємства «Теплоенергетик». Останні, порушивши Закон України «Про засади функціонування ринку природного газу», заподіяли державному підприємству ДК «Газ України» «НАК «Нафтогаз України» збитків на суму 1,8 млн. грн.
У справі триває досудове слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool