Порушено кримінальну справу стосовно колишнього слідчого місцевого райвідділу міліції

Лютий 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1212 | Коментарі: 1

Прокурором Компаніївського району порушено кримінальну справу відносно колишнього слідчого Компаніївського РВ УМВС України в області за ч.1 ст.367 КК України. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Достовірно знаючи встановлений законом порядок вилучення, зберігання та передачі речового доказу (автомобіль «Нива»), але неналежно виконуючи свої службові повноваження, через несумлінне ставлення до них слідчий не виконала вимог цілої низки (дев’яти!) статей Кримінально-процесуального кодексу України. В наслідок чого було втрачено речовий доказ: майно, на яке було накладено арешт. Тим самим, унеможливила виконання вироку Компаніївського районного суду в частині конфіскації автомобіля «Нива» на користь держави, чим спричинила шкоду бюджету у вигляді матеріальних збитків на суму понад 48 тис. грн..

Наразі проводиться досудове слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool