Порушення водіями ПДР призвело до зростання кількості ДТП на Одеській залізниці

Жовтень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

За 9 місяців 2016 року на регіональній філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ допущено 13 випадків ДТП проти 8 за аналогічний період минулого року.

Найбільшу кількість випадків зафіксовано на території Одеської області – 6 ДТП. Інші випадки сталися на території Кіровоградської, Миколаївської, Херсонської та Черкаської областей.

Головною причиною погіршення ситуації є грубе порушення автоводіями правил дорожнього руху, в тому числі ігнорування заборонного сигналу світлофору на залізничних переїздах. Як підтвердження цього, в 10 зареєстрованих випадках автівки необачних водіїв було збито поїздами на переїздах, врешті – автомобілі в’їхали у бік поїздів.

В результаті ДТП, що сталися на Одеській магістралі за участю автолюбителів за звітній період, загинуло дві людини.
Зазначимо, що працівниками регіональної філії постійно проводиться профілактично-роз’яснювальна робота щодо пропаганди безпеки руху серед населення, зокрема серед водіїв. Залізничники проводять різні заходи для забезпечення безпечного руху та перетину автолюбителями залізничних переїздів: поновлюються знаки безпеки, здійснюється обладнання переїздів попереджувальними стендами, наочною агітацією про наслідки ДТП, роздаються буклети, друкуються статті в засобах масової інформації, тощо.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»

За 9 місяців 2016 року на регіональній філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ допущено 13 випадків ДТП проти 8 за аналогічний період минулого року.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool