Попередження про складні погодні умови в Україні протягом 29-31 травня

Травень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 758 | Коментарі: 0

Український гідрометцентр повідомляє: 29-31 травня, у зв'язку з активізацією циклонічної діяльності, на території України очікуються складні погодні умови: грозові дощі, в окремих районах – град та шквали потужністю 15-20 м/с.

29 травня в Україні, крім півдня та більшості центральних областей, місцями пройдуть сильні дощі. Удень 30 травня та протягом 31 травня у центральній частині, західних та північних областях України в окремих пунктах – сильні зливи, крупний град та шквали поривами до 25 м/с. 1 червня утримається нестійкий характер погодних умов.

У зв’язку з цим, Державна служба України закликає громадян утриматися від далеких поїздок, тривалих походів у вказані дні, бути обережними на автошляхах.

Український гідрометцентр


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool