Понад тисячу залізничників відзначили ювілей Одеської магістралі в Оперному театрі

Грудень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 643 | Коментарі: 0

4 листопада у Одеському Національному Академічному театрі Опери та Балету відбулися урочистості, присвячені 150-річчю Одеської магістралі.

 

У святковому заході взяли участь Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський, в.о. голови правління ПАТ «Українські залізниці» Олександр Завгородній, в.о начальника Одеської філії Укрзалізниці Григорій Бойко, керівництво регіональних філій Укрзалізниці та інші почесні гості.

Серед запрошених в портері театру й шановні екс-начальники Одеської залізниці періоду з 1998 по 2015 роки: Ілля Левицький, Микола Луханін, Микола Рогов, Віктор Фрунза, Віталій Алєйнік.

Під час урочистостей відбулася церемонія відзначення нагородами та почесними грамотами кращих залізничників, які зробили вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку залізничної галузі, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди ювілею залізниці – 150-річчя із дня заснування. Народний депутат України, заступник голови Комітету з питань транспорту Борис Козир вручив в.о.начальника Одеської філії Укрзалізниці Почесну грамоту Верховної ради, якою нагороджено колектив залізниці «За заслуги перед українським народом».

У вітальному слові до залізничників міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський зазначив, що сьогодні українські залізниці працюють мов швейцарський годинник завдяки реформуванню, забезпеченню прозорості діяльності, корпоратизації. Магістраль стала якісним, надійним гравцем української економіки, завоювала довіру бізнесу. За словами міністра за останній рік роботи у транспортній галузі, зокрема на Одеській залізниці, сталися фундаментальні зміни за що він подякував Олександру Завгородньому та Григорію Бойку. Проте актуальною залишається задача підвищення соціальних стандартів для залізничників: «Одна з задач поставлена мною керівництву Укрзалізниці – це підвищення соціальних стандартів для залізничників. Мене не задовольняє те, що середня зарплата по галузі нижча за середню зарплату по Україні. Наступного року це повинно змінитися. Для цього у керівництва Укрзалізниці є всі інструменти, можливості, і повна підтримка міністерства», – резюмував свій виступ міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський.

В.о. голови правління ПАТ «Українські залізниці» Олександр Завгородній підкреслив: «У колективу Одеської залізниці прекрасне майбутнє, адже на сьогоднішній день це артерія країни, яка веде в порт і порт дає максимальний обсяг перевалки транзитних вантажів. Кожен залізничник докладає усіх зусиль, щоб показники роботи залізниці були найкращими, щоб кожен пасажир, вантажовідправник відчув турботу про себе».

В.о. начальника Одеської філії Укрзалізниці Григорій Бойко висловив теплі слова подяки трудовому колективу магістралі: «Яку б техніку та технологію ми не впроваджували, завжди для нас залишається найголовнішим та найціннішим – це наші люди, які вдень і вночі працюють, виконуючи свої службові обов’язки. Завдяки їм забезпечується безпека перевезення пасажирів більш ніж на 5 тисячах кілометрів розгорнутої довжини магістральної колії».

Продовжив свято великий концерт за участю переможців міжнародних конкурсів і фіналістів національних талант-шоу, творчих колективів залізниць, а також народних артистів України: легенди української естради Василя Зінкевича та Золотого голосу України Олександра Пономарьова.

 

Прес-центр Одеської залізниці


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool