Понад сотню одеських залізничників відзначено з нагоди 150-річчя

Грудень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 607 | Коментарі: 0

4 грудня 2015 року у актовій залі управління залізниці відбулися урочисті збори для привітання працівників, які зробили вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку залізничної галузі, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди ювілею залізниці – 150-річчя із дня заснування.

Цього дня понад сотня залізничників від монтерів колії, чергових по станції до керівництва галузевих служб отримали почесні нагороди та грошові заохочення від Міністерства інфраструктури України, Укрзалізниці та Одеської залізниці. Звертаючись із вітальним словом до присутніх в.о начальника Одеської філії Укрзалізниці Григорій Бойко подякував керівництву галузі за відзначення трудових успіхів колективу великою кількістю нагород. Він підкреслив: «Кожен з вас – це особистість, це часточка Одеської залізниці. Нас об’єднує те, що ми обрали одну професію – залізничника, а спеціальність ми обирали за покликанням душі і серця. У нас з вами славетна історія, якій присвятив унікальну книгу «Дорога к морю» завідувач Музеєм історії Одеської залізниці Юрій Линюк. Також у нашій пам’яті повинні залишатися ті люди, які творили історію магістралі, які нею жили. Тому ми створили електронну книгу пам’яті, яку сьогодні буде вам презентовано».

4 грудня 2015 року у актовій залі управління залізниці відбулися урочисті збори для привітання працівників, які зробили вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку залізничної галузі, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди ювілею залізниці – 150-річчя із дня заснування.

«Історія Одеської залізниці дуже цікава і всі пам’ятають, що 150 років тому сталося диво – вирушив в дорогу паровоз з кількома вагонами, - зазначив голова правління ПАТ «Українські залізниці» Олександр Завгородній, - а сьогодні та подія означає для Одеси багатомільйонний потік вантажів, які йдуть на порти, це мільйони пасажирів, які користуються сьогодні залізничним транспортом».

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк надіслав залізничникам вітального листа, який було зачитано під час урочистостей, де наголосив на тому, що «Одеська залізниця сьогодні одна з найпотужніших транспортних артерій України, яка невтомно та безперебійно сполучає підприємства та порти, міста та села, різні країни. Мої сердечні слова подяки Вам, шановні працівники залізниці за щоденну важку працю та відданість обраній справі життя».

Завершив урочистості в управлінні залізниці святковий концерт.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool