Понад мільйон проїзних документів оформили пасажири Одеської залізниці через Інтернет

Вересень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 778 | Коментарі: 0

По Одеській залізниці за 8 місяців 2015 року через мережу Інтернет оформлено 1 млн. 082 тис. проїзних документів, що на 644,2 тис. або на 47,1% більше, ніж у аналогічному періоді 2014 року.

Від загального обсягу реалізованих проїзних документів у квиткових касах залізниці інтернет-замовлення за 8 місяців 2015 року становлять 37,4%, що на 24,6 % більше за аналогічний період 2014 року.
Традиційно «піковим» місяцем із замовлення проїзних документів засобами мережі Інтернет залишається липень (оформлено 257,7 тис. проїзних документів).
Значно збільшується кількість пасажирів, які здійснюють посадку у поїзд
безпосередньо за електронними проїзними документами, придбаними через мережу Інтернет (без звернення до квиткових кас). За 8 місяців 2015 року кількість таких пасажирів склала 866 тис. чол. (середньомісячно – 108,3 тис. чол.).
Посадку безпосередньо за електронними проїзними документами, придбаними через мережу Інтернет пасажири можуть здійснити у вагони цілорічних поїздів внутрішнього сполучення (крім 600 і 800) оснащених мобільними термінали контролю документів (МТКД), по Одеській залізниці – 10 поїздів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool