Понад мільярд гривень єдиного соціального внеску перерахували платники Кіровоградщини

Червень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 964 | Коментарі: 0

З початку року представники кіровоградського бізнесу сплатили один мільярд 130 тисяч гривень ЄСВ. Лише у минулому місяці надійшло 240,5 млн.грн. При цьому вдалося забезпечити на 21,4 млн.грн. більше запланованого.

Як зазначають у Головному управлінні Міндоходів Кіровоградщини, таких результатів вдалося досягти завдяки постійній цілеспрямованій роботі у двох основних напрямках. Це стимулювання добровільної сплати внеску та боротьба з „недобросовісними” роботодавцями, які порушують вимоги чинного законодавства з ЄСВ. Так, з початку року виявлено 61 порушника, донараховано 2,5 млн.грн. єдиного соціального внеску.
Також проводиться широка роз’яснювальна робота щодо переваг добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування. У 2014 році органами Міндоходів області укладено 325 таких договорів, що становить 31 відсоток від їх загальної кількості. У поточному році за так званими договорами про добровільну участь сплачено 1,9 млн.грн.
Довідково: станом на 01.06.2014 р. на обліку в органах доходів і зборів області перебуває 73 тис. платників єдиного внеску, з них 13 тисяч – використовують найману працю.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool