Понад 750 тисяч гривень із місячного заробітку переказали працівники «Дніпро-Кіровоград» на потреби ЗСУ

Травень 03, 2022 | Новини | Переглядів: 1248 | Коментарі: 0

Понад 750 тисяч гривень із заробітної плати за березень переказали працівники обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград» на потреби Збройних сил України.

Про це повідомив виконуючий обов‘язки гендиректора ОКВП Олександр Пісний сьогодні, 3 травня.

«З ініціативою підтримати наших захисників звернулися працівники підприємства. Кожен сам визначався з посильною сумою благодійної допомоги. Кошти переказали на спеціальний рахунок Нацбанку. Я дуже вдячний колегам за таке рішення. Це найменше, що ми можемо зробити для тих, хто стримує ворога, хто захищає небо над Кіровоградщиною і наближає нашу перемогу. Якщо бути точним, ми переказали 753 тисячі 316 гривень і 84 копійки», - сказав Олександр Пісний.

Нагадаємо, раніше «Дніпро-Кіровоград» повідомило про фінансову допомогу від Міжнародного комітету Червоного Хреста на придбання реагентів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool