Понад 600 мільйонів гривень фінансової підтримки ЄС буде спрямовано на реалізацію проектів регіонального розвитку

Серпень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 1224 | Коментарі: 0

Сьогодні, 3 серпня, відбулась відео-конференція за участі керівництва Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, обласних державних адміністрацій та директорів профільних департаментів ОДА, учасники якої обговорили основні засади конкурсного відбору проектів регіонального розвитку, що реалізовуватимуться за кошти державного бюджету, отримані від Європейського Союзу.

Відповідно до Угоди між Урядом та Європейською комісією щодо підтримки регіональної політики, днями Україна отримала перший транш допомоги у розмірі 23 млн. євро.

Більше 600 мільйонів гривень із зазначеної суми планується спрямувати на реалізацію проектів регіонального розвитку, які обиратимуться на конкурсній основі.

Ініціатори проектів, якими виступають ОДА, мають оформити необхідну документацію відповідно до Стратегії регіонального розвитку та до 27 вересня подати її до міністерства.
Наголошено, що за умовами конкурсного відбору дозволяється подавати проекти, що не мають обмежень за видами робіт. Тобто в рамках одного проекту може фінансуватись надання послуг, закупівля необхідного обладнання, капітальні видатки. Регіональні проекти за цією програмою зможуть реалізовуватись до 3 років.

Також учасники відео-конференції детально обговорили вимоги до оформлення проектів та критерії їх оцінювання.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool