Понад 3,5 тис. працівників Одеської залізниці залучили до ліквідації наслідків снігової негоди

Січень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 998 | Коментарі: 0

Щоденно, починаючи з 6 січня, не менш 3,5 тис. працівників регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» долають наслідки сильних снігопадів на півдні та в центральній частині країни.

Завдяки їх злагодженій роботі залізничний транспорт за складних метеорологічних умов залишається надійним та безпечним перевізником. Зокрема на Одеській дирекції залізничних перевезень до ліквідації наслідків негоди залучено 1,3 тис. працівників на добу.

Стільки ж на Знам’янській дирекції. Близько 800 чоловік – на Шевченківській та приблизно 500 – на Херсонській. Для організації та забезпечення безперебійного руху поїздів та перевезення пасажирів одеські залізничники працювали цілодобово, в дві робочі черги: очищували від снігу й криги стрілочні переводи, пасажирські платформи та станційні колії.

Найбільші людські ресурси для снігоборотьби були задіяні на дистанціях колії в Одеській, Миколаївській та Кіровоградській областях, де також залучили автопарк снігоприбиральної та снігозбиральної техніки виробничих підрозділів. На дільниці Гайворон – Рудниця для розчищення 156 км колії від снігових заметів залізничники використали спеціальну снігоочисну машину ЦУМЗ.

Крім того, у зв’язку зі складною ситуацією на автошляхах південних районів Одеської області керівництво філії призначило додаткові рейси пасажирського поїзду №686 Одеса – Ізмаїл, що курсуватиме до 21 січня щоденно. Автотракторну техніку магістралі задіяно для розчищення траси М-15 Одеса – Рені.

Нагадаємо, з 6 січня в регіоні спостерігається значне погіршення погодних умов.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»

Щоденно, починаючи з 6 січня, не менш 3,5 тис. працівників регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» долають наслідки сильних снігопадів на півдні та в центральній частині країни.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool