Понад 26 тисяч людей користуються соціальною карткою в Кропивницькому

Жовтень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1103 | Коментарі: 0

Про це повідомив сьогодні, 20 жовтня, помічник міського голови Андрій Лейбенко, який є куратором програми міського голови «Соціальна картка».

 Щодня до нас приходять люди, і ми видаємо їм соцкартки. Для цього отримувачам просто варто показати своє пенсійне посвідчення, а оформлення відбувається миттєво, відзначив Андрій Лейбенко. – Сьогодні картки зараз є в наявності, тож усі бажаючі можуть їх отримати.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Нині участь в соціальній програмі беруть п’ять магазинів «Ятрань» та три магазини «Копілка». Соціальними цінами містяни можуть купувати найнеобхідніші харчі: крупи, олію, вершкове масло, хліб, печиво.

Над розширенням географії дії програми “Соціальна картка” у Кропивницькому працює управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення.

- В обласному центрі є підприємці, які мають бажання долучитися до соціальної програми, - наголосив начальник управління Сергій Горбовський. - Сьогодні ми працюємо з ними, обговорюємо умови і розраховуємо на результат.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool