Понад 1,6 тис дітей залізничників відпочили в оздоровницях Одеської залізниці

Липень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1203 | Коментарі: 0

Протягом шести тижнів літа в дитячих оздоровницях Одеської залізниці відпочили 1662 дитини віком від 7 до 14 років. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ОЗД

Під час першого заїзду, який тривав з 1 по 21 червня оздоровлення дітлахів у таборах імені Любові Шевцової, «Юний залізничник», «Чемпіон» було організовано без доплат батьків – виключно за рахунок коштів залізниці. У таборі «Юний залізничник» в санаторній групі «Здоров’я», що організована на базі Дорожньої дитячої клінічної лікарні, оздоровлення дітей проводиться безоплатно у всіх заїздах. Дозвілля дітей під час відпочинку добре організовано: щоденні прогулянки, відвідування музеїв, театрів, відпочинок біля моря тощо.
Підготовку до літнього сезону шести оздоровчих таборів було закінчено ще в травні. Для комфортного, повноцінного відпочинку дітлахів, а також роботи персоналу таборів силами будівельно-монтажних управлінь залізниці було відремонтовано спальні корпуси, столові, котельні, медпункти, проведені ремонти електромереж, протипожежного обладнання, систем вентиляції, завершено благоустрій території (обрізані дерева, кущі, висаджено квіти). За необхідності було замінено покрівлю. Усі табори забезпечені автотранспортом та укомплектовані необхідним інвентарем, обладнанням та меблями.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool