Понад 1,3 млн проїзних документів оформили пасажири Одеської залізниці у касах вокзалу Одеса-Головна

Вересень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 813 | Коментарі: 0

За 8 місяців поточного року у касах пасажирського вокзалу Одеса-Головна було оформлено понад 1,3 млн проїзних документів. Протягом липня-серпня було оформлено майже 580 тис. проїзних документів.

Великим попитом серед пасажирів користується послуга оформлення проїзних документів через Інтернет з їх подальшим викупом у касах вокзалу, зокрема за 8 місяців поточного року так було реалізовано 132 тис. 145 проїзних документів, що становить 10,1% від загальної кількості. Протягом червня-серпня через Інтернет пасажири оформили 70 тис. 297 проїзних документів (12,1% від загальної кількості).
Протягом літніх місяців 32 тис. 213 пасажирів скористалися камерами зберігання, понад 1,5 тис. пасажирів відпочили у кімнатах відпочинку вокзалу, послуги носіїв стали у нагоді 5 тис. пасажирів, за письмовою довідкою до довідкового бюро звернулися 963 пасажири. У залах очікування відпочили 16 тис. 390 осіб, а послугами сервісного центру скористалися 144 тис. 300 пасажирів.
Зателефонувавши за номером 727-42-42 або 15-05 пасажири можуть отримати інформацію щодо розкладу руху поїздів, наявності вільних місць на поточну добу, правила перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу залізничним транспортом України. Зазначену інформацію можна також отримати з інформаційних стендів розташованих в залах вокзалу Одеса-Головна.
Популярність послуг вокзалу постійно зростає, адже на Одеській залізниці постійно проводять роботу з підвищення рівня комфортності та розширення спектра послуг.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool