Полтавська область: маленька дитина застрягла в бідоні

Травень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 1171 | Коментарі: 0

2 травня о 14:26 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №6 надійшло повідомлення, про те що, в селі Кам’яні Потоки Кременчуцького району в бідоні застрягла дитина 2011 року народження.

 

Виявив її батько, але самостійно йому не вдалося визволити сина, і він зателефонував до служби «101». Рятувальники прибули на місце події та врятували дитину з бідону. Під час проведення рятувальних робіт біля дитини чергували працівники швидкої медичної допомоги. Після визволення дитину було передано медикам, які госпіталізували дитину до хірургічного відділення дитячої лікарні з діагнозом з давлення грудної клітини. На даний час стан хлопчика середньої тяжкості, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool