Полковник міліції у відставці видав книгу нарисів з історії кіровоградської міліції

Серпень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

Видання «Служба: дні і ночі» стало продовженням видання «Легенди карного розшуку Кіровоградщини», яке друком вийшло в світ у 2013 році.

Ідею створення книг колишній розшуковець до того плекав не один десяток років. Автор численних оповідань Веніамін Янішевський згадував історії розкриття резонансних злочинів з власного досвіду, записував розповіді колег.
Загалом до книги увійшло понад 50 нарисів та більше сотні рідкісних фотоматеріалів, які завдяки автору назавжди залишаться в історії міліції краю.
- Я щиро дякую людям, які допомагали мені працювати над створенням цього видання. Усім тим, хто доклав чималих зусиль, аби відшукати матеріали в своїх фотоальбомах, переслати їх поштою з багатьох областей України і навіть із-за кордону, - розповідає автор. – Вірю в те, що майбутнє покоління працівників міліції матиме від нас, ветеранів, добрий приклад самовідданого служіння своєму народу.
Наталя Бойко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool