Поліція Кіровоградщини вчетверте організувала обласний чемпіонат із міні-футболу

Березень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

Захід відбувся у рамках Всеукраїнських змагань із міні-футболу серед дітей, зокрема, які перебувають у конфлікті із законом, дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, вимушених переселенців із зони проведення АТО та дітей, батьки яких загинули під час проведення АТО.

Ініціатором проведення турніру четвертий рік поспіль є Головне управління Нацполіції в області спільно з обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» і Управлінням освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації. 

Свою допомогу в організації чемпіонату надав також голова Профспілки атестованих працівників ГУНП в області Валерій Шевчук.
Цього року участь у змаганнях взяли 10 команд – представники Бобринецької, Заваллівської, Добровеличківської, Знам’янської, Маловисківської, Рівненської, Олександрійської, Піщанобрідської, Новопразької шкіл-інтернатів та «НВО Сокіл» міста Кропивницького.

Підтримати юних спортсменів на чемпіонат прибули начальник управління превентивної діяльності поліції області Олександр Сагаль та начальник відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в області Сергій Бочарніков, а також голова Кіровоградської обласної федерації футболу Віктор Безсмертний та начальник фізкультурно-спортивного відділу обласної організації ФСТ «Динамо України» Євген Харитоненко.

Футболісти-аматори наполегливо боролися за звання найкращих. У результаті перше місце посіла команда з Олександрії, другими стали представники Малої Виски, третіми – учні Добровеличківської школи-інтернату.
Переможцям і призерам змагань поліцейські вручили кубки та медалі.

За матеріалами
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool