Поліція Кіровоградщини продовжує працювати над підвищенням кадрового потенціалу

Квітень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 832 | Коментарі: 0

Про це начальник поліції області Сергій Кондрашенко повідомив у ході робочої зустрічі з представниками Харківського національного університету внутрішніх справ, що відбулася в обласному главку.

Під час візиту фахівці відомчого вишу розповіли про початок відбору кандидатів на навчання з різних юридичних спеціальностей, а також про можливість заочної форми навчання для діючих поліцейських та підготовку магістрів за спеціальністю право і правоохоронна діяльність.

Усі бажаючі вступити до Харківського національного університету внутрішніх справ, із більш детальною інформацією можуть ознайомитися у відділах комплектування управління кадрового забезпечення Нацполіції області, або ж територіальних підрозділах за місцем проживання, чи на сайті навчального закладу.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool