Поліція Кіровоградщини долучилася до Всеукраїнської акції з донорства

Листопад 01, 2017 | Новини | Переглядів: 800 | Коментарі: 0

У рамках заходів, спрямованих на поширення відповідного руху, що розпочалися у державі 30 жовтня, поліцейські з усієї області здають кров для потреб хворих.

Працівники обласного главку поліції та територіальних підрозділів, дізнавшись про акцію, не залишилися байдужими і виявили бажання допомогти людям, які хворіють, постраждалим у ДТП чи внаслідок інших подій.

Для доброї справи правоохоронці, беззаперечно, знаходять будь-яку вільну хвилину у щільному робочому графіку. Приміром, сьогодні до обласної станції переливання крові завітало ще кілька поліцейських, аби підтримати благородну ініціативу.

У зв’язку з виконанням професійних обов’язків, працівники поліції чи не щодня стикаються з небезпекою, тому чітко усвідомлюють, як важливо не пройти повз чужої біди і надати допомогу вчасно. Їм вже не раз доводилося рятувати життя інших, у тому числі і своїх колег, саме в такий спосіб – і запевняють, що готові робити це і надалі, не зволікаючи.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool