Поліцейські зустрілися зі старшими колегами - учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Квітень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 1093 | Коментарі: 0

Захід, що відбувся в Головному управлінні Нацполіції Кіровоградщини, приурочили прийдешній пам’ятній даті. Наступного тижня – 26 квітня виповниться 31 рік із дня, коли сталася катастрофа.

На зустріч із молодшим поколінням правоохоронців завітали полковники міліції у відставці: Леонід Гришков та Микола Пшиченко – голова обласної Асоціації «Чорнобиль» пенсіонерів і ветеранів органів внутрішніх справ.

Звертаючись до ліквідаторів, начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в області Андрій Човпан від імені керівництва відомства та всього особового складу, подякував їм за мужність, вірність обов’язку та самопожертву і вручив нагороди – знак народної пошани «Орден «Чорнобильський хрест».

Ветерани, у свою чергу, закликали поліцейських із гідністю долати всі випробування на професійному і життєвому шляху. Адже 30 років тому на долю старшого покоління «випав» Чорнобиль, нині правоохоронцям, як і тисячам інших українців, доводиться відстоювати власну країну у горнилі війни. Та головне – чесно й добросовісно нести службу і за будь-яких обставин залишатися людиною.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool