Поліцейські зупинили авто, водій якого перевозив металеві частини залізничної колії

Липень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 623 | Коментарі: 0

Чоловік пояснив, що начебто знайшов метал неподалік однієї із залізничних станцій. Правдивість слів громадянина з’ясовують слідчі.

Під час відпрацювання території Долинського району на автодорозі Устинівка-Долинська поліцейські зупинили автомобіль марки "Форд Скорпіон" під керуванням 41-річного жителя Устинівського району. 

Під час огляду авто було виявлено 5 частин рейс, довжиною близько метра кожна. З пояснень чоловіка, він знайшов метал у лісосмузі поблизу залізничної станції «Сенднівка» Устинівського району.
Вироби з металу поліцейські вилучили.

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.
Проводиться подальша перевірка щодо можливої причетності особи до низки злочинів, пов’язаних із крадіжками із залізничної колії.

За матеріалами
Долинського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool