Поліцейські взяли участь у заходах з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми

Серпень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 1452 | Коментарі: 0

Аби застерегти громадян від небезпеки стати жертвою нелегальної трудової міграції і торгівлі людьми, на базі Кіровоградського міського центру зайнятості для осіб, які нині шукають роботу, було проведено семінар.

Начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Кіровоградській області Олександр Калачнюк розповів присутнім про найбільш актуальні проблеми у зазначеній сфері, надав чітку інформацію та алгоритм дій щодо заходів безпеки під час працевлаштування як на території України, так і за кордоном.

У заході також взяли участь заступник директора обласного центру зайнятості Богдан Стоян, представник Управління Державної міграційної служби в Кіровоградській області Інна Луньова та представник громадської організації «Обласний жіночій інформаційний центр» Валентин Боровіков, які також надали громадянам корисні поради.

Наприкінці заходу всім учасникам було надано інформаційні листи з необхідними контактними даними, куди звертатися за консультацією та допомогою.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool