Поліцейські взяли участь у заходах, присвячених Всеукраїнському тижню права

Грудень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 779 | Коментарі: 0

У спеціалізованих та загальноосвітніх школах, гімназіях, ліцеях, коледжах, професійно-технічних училищах і технікумах Кіровоградщини працівники поліції спільно з представниками органів освіти та науки провели Всеукраїнський урок «Права людини».

Загалом за участі поліцейських відбулося понад 70 лекцій та бесід на теми реалізації та захисту прав дітей, роз’яснення їх обов’язків, а також порядку звернення у відповідні органи у разі порушення прав та законних інтересів неповнолітніх.

У рамках заходів також було організовано виставки науково-популярної та навчально-методичної літератури з актуальних питань забезпечення прав і свобод людини в діяльності Національної поліції.

За матеріалами управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool