Поліцейські встановили особу зловмисника, який обікрав помешкання двох односельців

Листопад 15, 2016 | Новини | Переглядів: 853 | Коментарі: 0

30-річний житель Олександрійського району викрав із одного з будинків у населеному пункті чоловічий верхній одяг та взуття, а з іншого – грошові кошти у сумі 500 гривень. За такі дії особі загрожує до 6 років позбавлення волі.

До районного відділення поліції надійшло телефонне повідомлення від 58-річного мешканця одного з сіл про те, що у жовтні з його домоволодіння було викрадено майно.

У ході слідчих заходів поліцейські встановили особу злодія. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини місцевий мешканець. Перебуваючи на території домоволодіння потерпілого, він скористався відсутністю уваги з боку господаря, та з приміщення веранди викрав не нову шкіряну чоловічу куртку і пару шкіряних туфель на загальну суму близько 650 гривень. У даний час викрадене вилучено та повернуто власникові.
Особі оголосили підозру у скоєнні кримінального правопорушення.
У подальшому підозрюваного викрили у вчинені ще однієї крадіжки. З будинку 41-річної мешканки того ж самого населеного пункту злодій в одній з кімнат знайшов сумку з грошима. Викрадені кошти витратив на власні потреби.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool