Поліцейські виявили у злодія, на рахунку якого низка крадіжок, наркотичний засіб

Листопад 17, 2016 | Новини | Переглядів: 735 | Коментарі: 0

Під час особистого огляду у 43-річного чоловіка працівники поліції виявили речовину, схожу на марихуану. Як з’ясувалося, зловмисник причетний до скоєння 7 фактів кримінальних правопорушень.

Повідомлення про крадіжки до Світловодського відділу поліції надійшли від місцевої мешканки. Серед переліку особистих речей та майна, яких позбулася потерпіла – прикраси, гроші, велосипеди, побутова техніка та продукти харчування.

«Поліцейські встановили причетність до злочинів знайомого жінки. Чоловік поступово викрадав з її домоволодіння усе, що потрапляло під руку, починаючи від золотих сережок і закінчуючи мультиваркою та мішком цукру. Чуже майно злодій продавав, а гроші витрачав на власні потреби», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, триває. За вчинене чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool