Поліцейські виявили у жителя Кропивницького теплицю з нарковмісними рослинами

Серпень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 636 | Коментарі: 0

Під час проведення санкціонованого обшуку на території домоволодіння 55-річного кропивничанина дільничні офіцери поліції виявили та вилучили кілька десятків рослин коноплі.

«У ході операції «Мак» поліцейські встановили, що господар помешкання у теплиці вирощував нарковмісні рослини. Від сторонніх осіб приміщення було приховане щільною огорожею. У даний час вилучене направлено на дослідження», - розповів т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Сергій Сухопар.

Правоохоронці розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool