Поліцейські вилучили у домоволодінні жителя Кіровоградщини наркотичні засоби

Квітень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 753 | Коментарі: 0

29-річного жителя міста Світловодськ, який раніше вже притягувався до відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, та крадіжки, знову викрили у скоєнні кримінального правопорушення.

«21 квітня під час санкціонованого обшуку домоволодіння чоловіка правоохоронці виявили 2 медичних шприци з рідиною коричневого кольору, схожою на опій, об’ємом 10 мл, близько 15 грамів рослини, схожої на коноплю та майже 1 г речовини, ззовні схожої на амфетамін. Вилучене направлено на дослідження. Поліцейські з’ясовують, із якою метою господар будинку зберігав заборонені засоби», – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, триває. Чоловіку загрожує покарання – до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool