Поліцейські викрили злодіїв, які обікрали помешкання жительки області

Травень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 761 | Коментарі: 0

Ними виявилися двоє жителів Голованівського району, один із яких неповнолітній, раніше судимі за аналогічні злочини. Своїми діями спільники завдали потерпілій збитків на суму у понад 60 тисяч гривень. За скоєне зловмисникам загрожує до 6 років позбавлення волі.

До відділу поліції звернулася місцева жителька та повідомила, що за час її відсутності з квартири було викрадено ноутбук, гроші, мобільний телефон, документи, мідну монету, а також декілька срібних монет, флеш-носії та банківські картки.

Під час огляду місця події поліцейські виявили відбитки пальців, що ймовірно залишили зловмисники. У результаті проведення їх експертизи було встановлено особи злодіїв. Ними виявилися раніше судимі за майнові злочини місцеві жителі, 19 та 17 років. Злодії проникли у квартиру потерпілої, підібравши ключ до замка. У даний час частину викраденого майна поліцейські вилучили», - зазначив начальник Голованівського відділу поліції Олег Клименко.

Зловмисникам оголошено підозру у вчиненні кримінального порушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Голованівського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool