Поліцейські викрили злочинця, який ошукував жителів Кіровоградщини

Вересень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

Чоловік «укладав» із громадянами договори щодо виготовлення та встановлення металопластикових вікон. Брав у клієнтів гроші, але жодних зобов’язань у подальшому не виконував.

Сума завданих потерпілим збитків сягнула майже 60 тисяч гривень. За скоєне зловмиснику загрожує покарання – до 3 років позбавлення волі.

У вчиненні шахрайств на території району працівники Петрівського відділення поліції викрили 58-річного жителя міста Кривий Ріг. Чоловік входив у довіру до місцевих мешканців та пропонував встановити нові вікна. Потім збирав у людей кошти, укладав фіктивні угоди і зникав із чужими грошима. Жертвами шахрая стало щонайменше 12 громадян, які позбулися власних заощаджень.

Поліцейські вийшли на слід зловмисника та спіймали його безпосередньо після чергової «оборудки». У подальшому у ході проведення слідчих дій у чоловіка працівники поліції виявили бланки договорів і документи з ознаками підробки та рекламну продукцію, з допомогою якої шахрай вводив у оману потерпілих.

У даний час зловмиснику оголошено підозру у вчиненні 8 фактів кримінальних правопорушень», - розповів начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко.

Розслідування триває. Згідно з санкцією ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, особі загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років, або до трьох років позбавлення волі.

За матеріалами Петрівського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool