Поліцейські викрили жителя Кіровоградщині у завідомо неправдивому повідомленні про злочин

Травень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 834 | Коментарі: 0

22-річний мешканець одного з сіл Устинівського району продав свій транспортний засіб, а через деякий час звернувся до правоохоронців із заявою про начебто викрадення моторолера.

Отримавши інформацію про злочин, працівники поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 289 Кримінального кодексу (незаконне заволодіння транспортним засобом) та взялися з’ясовувати обставини події.

У результаті вжитих заходів поліцейські встановили, що насправді «потерпілий» навесні продав моторолер жителю сусіднього села, а згодом вирішив його повернути. Однак отримав від нового власника відмову і після цього звернувся до Устинівського відділення поліції з письмовою заявою про угон.

За такі дії громадянину може загрожувати покарання, передбачене ч. 1 ст. 383 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину) – до 2 років позбавлення волі. Слідство триває.

За матеріалами Устинівського відділення поліції Бобринецького ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool