Поліцейські викрили у крадіжках металу неповнолітнього родича потерпілих

Листопад 16, 2016 | Новини | Переглядів: 747 | Коментарі: 0

Хлопець приходив у гості, а на зворотному шляху, вже затемна, забирав із собою з території подвір’їв вироби з металу. Такими діями злодій завдав власникам збитків на суму близько 7 тисяч гривень. За вчинене йому загрожує кримінальна відповідальність.

До Знам’янського відділу поліції по черзі звернулися двоє жителів міста та повідомили про крадіжки металу з домоволодінь.

«Поліцейські встановили причетність до злочинів 16-річного родича потерпілих. Упродовж двох тижнів хлопець під виглядом гостин скоював крадіжки. Серед викраденого чотири зварювальні апарати, 30 метрів мідного дроту та інше майно, яке у дальшому юнак збував», – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.
Особі оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Злодію загрожує покарання у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців, або до 5 років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool