Поліцейські привітали військовослужбовців із Днем Національної гвардії України

Березень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

Урочистості з нагоди 4-ї річниці створення підрозділу відбулися сьогодні, 23 березня, у Кропивницькому. Участь у заходах взяв начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко.

Сергій Григорович звернувся до бійців стрілецького батальйону військової частини 3011 зі словами вдячності за спільну роботу з поліцейськими щодо забезпечення правопорядку, службу у зоні проведення АТО. 

«Справжня підтримка колег і дружба не залежить від кольору камуфляжу чи назви підрозділу на шевроні – вона з’являється та міцнішає під час спільних нарядів і патрулювань, на навчаннях та в окопах.
Тому, шановні друзі, прийміть від нас найщиріші вітання! Нехай спокійною буде ваша служба, у родинах панує взаєморозуміння. І найголовніше – мирного неба над головою!», - зазначив Сергій Кондрашенко.

Із нагоди свята начальник поліції області вручив бійцям, які відзначились під час виконання службових обов’язків, заохочення і нагороди – Подяки ГУНП в області та нагрудний знак Національної гвардії України «Гідність та честь».

Під час заходу присутні вшанували пам'ять командира Павла Сніцара, який віддав життя, захищаючи рубежі країни.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool