Поліцейські Кропивницького готові забезпечувати порядок у період футбольного сезону

Лютий 08, 2017 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

Керівництво Кропивницького відділу поліції та інших силових відомств разом із представниками футбольного клубу «Зірка» обговорили першочергові заходи безпеки під час проведення футбольних матчів в обласному центрі.

У ході зустрічі було прийнято рішення посилити профілактичну роботу в тісній взаємодії з іншими службами міста.

Зокрема, щодо надання роз’яснення футбольним вболівальникам про необхідність дотримуватись правил поведінки на території спортивної споруди та не порушувати публічний порядок. Адже попередити правопорушення набагато ефективніше, ніж боротися з його наслідками.

«Працюючи єдиною командою, ми повинні створити належні умови для безпечного перебування громадян на стадіоні під час проведення футбольних матчів», - наголосив керівник підрозділу Дмитро Авдієнко.
Для забезпечення публічної безпеки і порядку будуть залучатися працівники Кропивницького відділу поліції, роти поліції особливого призначення, патрульної поліції, батальйону патрульної служби особливого призначення «Святослав» та поліції охорони.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool