Поліцейські Кіровоградщини закупили пристрої для пришвидшеної зарядки автомобілів (ВІДЕО)

Листопад 23, 2017 | Новини | Переглядів: 866 | Коментарі: 0

Відтепер для кроссоверів «Мitsubishi Outlander PHEV», які використовуються групами реагування патрульної поліції області, майже в половину скоротиться час вимушеного простою, пов’язаного з електро-«заправкою».

Таку систему підзарядки вже обладнали в Кіровоградському районному відділенні поліції. Найближчим часом їх встановлять і в інших територіальних підрозділах.

Кошти на закупівлю необхідного обладнання для поліцейських були виділені Міністерством внутрішніх справ України. У результаті проведеного тендеру договір на поставку, монтаж та обслуговування уклали з підприємством «E-line», яке на сьогодні є одним із флагманів у обладнанні електрозарядних центрів до автомобілів.

На відкриття першого зарядного центру для поліцейських до Кропивницького прибув особисто директор компанії Владислав Родін:

«Нам дуже приємно попрацювати з управлінням поліції Кіровоградської області. Намагаємося прискорити свою роботу, запустити станцію, аби вона дозволила поліцейським якнайшвидше заряджати службові автомобілі і без затримки прибувати на виклики».
Перевірити ефективність нової підзарядної станції «у дії» до Кіровоградського районного відділення завітав і заступник начальника поліції області Дмитро Ткачонок. Він подякував керівнику компанії за швидко і якісно зроблену роботу, поцікавився технічними можливостями устаткування та обговорив питання подальшої співпраці.

- Із урахуванням того, що 18 районних підрозділів мають по одному позашляховику, який використовують групи реагування патрульної поліції, вирішення питання про встановлення такої системи, яка б дозволила нам скоротити час простою автотранспорту, було дуже важливим. Ми вдячні керівництву МВС України виділені кошти для закупівлі зарядних станцій. Найближчим часом їх обладнають в інших районах, а відтак наряди поліції матимуть змогу належним чином виконувати покладені на них функції, – зазначив Дмитро Георгійович.

Нагадаємо, атвомобілі з екологічними двигунами поліція Кіровоградщини отримала у липні поточного року.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool