Поліцейські Кіровоградщини розшукали неповнолітню дівчинку-біглянку

Серпень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 956 | Коментарі: 0

15-річна за кілька днів «подорожі» змусила своїх рідних пережити справжній шок. Живою і неушкодженою дівчинку розшукали поліцейські за місцем проживання її нових друзів.

«Повідомлення про зникнення неповнолітньої надійшло до Бобринецького відділу поліції 2 серпня. За свідченнями батьків, їх дитина без попередження пішла з дому, і тому вони непокояться за те, чи з нею нічого не сталося», – розповідає начальник Бобринецького відділу поліції Валерій Григорчук.

Працівниками поліції було проведено необхідні розшукові заходи, які й дали позитивний результат. Мешканку Бобринця знайшли в місті Київ та повернули батькам.

З дівчинкою правоохоронці провели виховну бесіду та отримали запевнення в тому, що вона більше не буде так легковажно поводитися і тим самим завдавати клопотів дорослим.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool