Поліцейські Кіровоградщини розпочали навчання у системі службової підготовки

Січень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

16 січня в апараті Головного управління та всіх територіальних органах Національної поліції області відбулися перші заняття у новому навчальному році.

Під час лекцій поліцейські вдосконалювали теоретичні знання з правових засад дотримання конституційних прав та свобод громадян, а також недопущення випадків катувань в діяльності правоохоронців, зміцнення дисципліни і законності серед особового складу.

Продовжилися заняття відпрацюванням навичок із вогневої та фізичної підготовки. Спочатку працівники поліції пройшли інструктаж та перевірку знань матеріальної частини зброї, правил її застосування і заходів безпеки при поводження зі зброєю, а потім виконали практичні вправи зі стрільби.

Закінчився перший навчальний день для поліцейських заняттями з тактики самозахисту, у ході яких особливу увагу приділили застосуванню відповідних прийомів та спеціальних засобів.

«Питання підвищення рівня професійної майстерності працівників поліції постійно знаходяться на особливому контролі керівництва обласного главку. Адже від того, наскільки фахово правоохоронці володітимуть необхідними знаннями, уміннями та навичками, залежить успішне виконання ними завдань із протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку», - зазначив заступник начальника поліції Кіровоградської області Дмитро Ткачонок.

Загалом навчальний рік для поліцейських триватиме до 15 вересня. Щотижнево проводитимуться теоретичні та практичні заняття за різними напрямками відповідно до розроблених графіків. Восени поліцейські пройдуть підсумкові перевірки рівня службової підготовленості.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool