Поліцейські Кіровоградщини продовжують проводити профілактичні заходи для дітей та підлітків

Жовтень 09, 2019 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

Зустріч з учнями Олександрійського коледжу Білоцерківського Національного аграрного університету провів керівник сектору реагування патрульної поліції №2 Олександрійського міського відділу поліції Сергій Зебницький.

Захід відбувся в рамках профілактичних заходів «Безпека дорожнього руху - це життя». Поспілкуватися з поліцейським виявили бажання більше 60 учнів.

Для них було проведено лекцію з правил дорожнього руху, дотримання особистої безпеки, недопущення конфліктних ситуацій в учнівському колективі, яке може підпадати під поняття «Булінгу», відповідальність за вчинення таких дій.
Підлітки уважно слухали лектора, після чого отримали відповіді на свої запитання.

-    Приємно, коли під час зустрічей з дітьми та студентами отримуєш чимало питань. Це не означає, що ми щось недоговорили під час лекції, а свідчить про те, що наші юні громадяни цікавляться роботою поліції, роблять все для розуміння своїх прав та обов’язків, підвищити свій рівень правової культури. Вже досить скоро вони усі стануть дорослими людьми та будуть, я упевнений, допомагати нам слідкувати за порядком. А поки, у них ще є час визначитися зі своєю майбутньою професією. Можливо хтось з присутньої сьогодні на лекції молоді, обере для себе цю відповідальну і необхідну для суспільства роботу. Будемо раді бачити їх у своєму колективі, – запевняє капітан поліції Сергій Зебницький.

Нагадаємо, із початку місяця на території області розпочався практичний етап відпрацювання, спрямованого на посилення контролю за безпекою дорожнього руху, запобігання загибелі та травмуванню людей на вулично-дорожній мережі.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool