Поліцейські Кіровоградщини продовжують навчати дітей безпечної поведінки на дорозі

Червень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1046 | Коментарі: 0

Цього разу працівники Світловодського відділу поліції відвідали підшефну спеціальну школу-інтернат №1, щоб нагадати учням про дотримання заходів власної безпеки під час літніх канікул та привітати малечу з Днем захисту дітей.

Інспектори з дорожнього нагляду та ювенальної превенції розповіли школярам про необхідність безумовного дотримання правил дорожнього руху та наголосили на тому, що нехтування ними може призвести до фатальних наслідків.

Після цього на спеціально облаштованому автомайданчику поліцейські провели практичне заняття для юних пішоходів із вивчення основних вимог дорожньої абетки.

Крім того, під час візиту гостей, кожен із вихованців закладу мав нагоду оволодіти деякими навиками професії працівника поліції на практиці, що викликало величезний захват серед дітвори. Учні спробували себе у ролі регулювальника та ознайомились із принципом роботи патрульного автомобіля.

Не обійшлося і без подарунків. Слухачам поліцейські вручили яскраві кульки та солодощі, що додало зустрічі святкового настрою, а діти привітали правоохоронців за українськими традиціями короваєм та запросили на майбутню гостину.

За матеріалами відділу профілактики дорожньо-транспортного травматизму, аналізу та планування управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool