Поліцейські Кіровоградщини привітали колег-жінок зі святом

Березень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1322 | Коментарі: 0

7 березня у Головному управлінні Національної поліції в області відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру.

Від імені чоловічої половини колективу представниць прекрасної статі привітав шеф поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко.

«Ви вмієте бути витривалими і мужніми, мудрими, виваженими та дбайливими, такими – якими маємо право пишатися всі ми. Прийміть подяку від нас за те, що підтримуєте і надихаєте, зігріваєте турботою, піклуєтеся про родини і наших діток, створюєте хороший настрій та залишаєтеся особливими – усміхненими і ніжними», - зазначив очільник главку.

Із нагоди свята жінки-правоохоронці, серед яких і ветерани, отримали відзнаки та нагороди за свою професійну діяльність і, звісно ж, квіти.

Вітання від Міністра внутрішніх справ і голови Національної поліції України для присутніх передав голова професійної спілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України Олександр Козленко. Разом із керівником обласної Профспілки Валерієм Шевчуком вони вручили жінкам заохочення.

Продовжився захід святковим концертом за участі дитячо-юнацького танцювального клубу «Олімп», першого в Україні профспілкового ансамблю «Офіцери» та чемпіона з гирьового спорту Сергія Шевченка.

Ще однією приємною несподіванкою для присутніх став розіграш кількох квитків на виступ відомої української співачки, що найближчим часом відбудеться у Кропивницькому.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool