Поліцейські Кіровоградщини перевірили стан доріг

Квітень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 811 | Коментарі: 0

Дуже часто порушення Правил дорожнього руху водії обумовлюють незадовільним станом вулично-шляхової мережі, зокрема дорожнім покриттям, відсутністю освітлення, необхідних дорожніх знаків, пішохідних доріжок. Особливої актуальності ця проблема набуває щовесни.

У період з 17 по 24 квітня нинішнього року на території Кіровоградської області працівниками поліції, на яких покладені функції із забезпечення безпеки дорожнього руху, проведено підготовчий етап весняного комісійного огляду автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів.

Під час його проведення було сформовано склад комісії, до якої увійшли поліцейські, інспектори Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області, працівники філій ДП «Кіровоградський облавтодор», Укрзалізниці (по залізничних переїздах), Укртрансбезпеки (за маршрутами руху пасажирських перевізників), громадських організацій та засобів масової інформації.
З метою визначення стану експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування, вулиць населених пунктів і залізничних переїздів після закінчення зимового періоду, у період з 17 квітня до 05 травня проводиться весняний комісійний огляд автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів.

Під час обстеження об’єктів перевіряється стан дорожнього покриття, узбіччя, придорожніх територій, тротуарів, технічних засобів організації дорожнього руху, зовнішнього освітлення тощо.
Особлива увага при проведенні весняного комісійного огляду приділяється облаштуванню з високим рівнем аварійності, демонтажу дорожніх знаків, які вводять необґрунтовані обмеження для учасників дорожнього руху.

Дуже часто порушення Правил дорожнього руху водії обумовлюють незадовільним станом вулично-шляхової мережі, зокрема дорожнім покриттям, відсутністю освітлення, необхідних дорожніх знаків, пішохідних доріжок. Особливої актуальності ця проблема набуває щовесни.

Також, у ході проведення заходів буде приділена увага ліквідації неорганізованих з’їздів до лісових масивів, заплавів річок та місць відпочинку громадян.

За результатами проведення весняного комісійного огляду вулично-дорожньої мережі Кіровоградської області будуть визначені обсяги першочергових робіт для ліквідації виявлених недоліків в утриманні доріг, вулиць, залізничних переїздів. З початку проведення таких профілактичних обстежень на усунення виявлених недоліків в утриманні вулично-дорожньої мережі керівникам дорожніх, комунальних та залізничних організацій направлено 27 приписів поліції та 18 керівників притягнено до адміністративної відповідальності. Про недоліки в утриманні автомобільних доріг та вулиць населених пунктів області з пропозиціями стосовно покращання організації дорожнього руху поінформовано органи місцевого самоврядування. Всього направлено 9 таких інформацій.

Відділ профілактики дорожньо-транспортного травматизму, аналізу та планування УПД ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool