Поліцейські Кіровоградщини навчають малечу основам безпечної поведінки на дорозі

Червень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 876 | Коментарі: 0

Для дітей, які перебувають у пришкільних таборах, правоохоронці з освітянами максимально активізували правовиховну роз’яснювальну роботу.

Особливо серед учнів молодшої школи – одних із найменших учасників дорожнього руху, аби закріпити у дітей знання азів дорожньої абетки та застерегти малечу від легковажності на дорозі.

Із дітьми організовують зустрічі безпосередньо на літніх майданчиках, під час яких влаштовують тематичні бесіди, конкурси та вікторини. Також поліцейські проводять екскурсії безпосередньо до підрозділів поліції, де знайомлять із роботою правоохоронців зсередини.
Цього разу до поліцейських, які відповідають за безпеку дорожнього руху, завітали першокласники кропивницької ЗОШ №26, відвідувачі пришкільного табору.

Малеча із захватом слухала розповіді правоохоронців про особливості служби у поліції. Також діти оглянули патрульний автомобіль роти реагування патрульної поліції, на якому поліцейські працюють на автодорогах державного значення. Після цього маленькі гості завітали до музейної кімнати, експозиція якої охоплює значний проміжок часу історії розвитку та становлення правоохоронної структури, починаючи ще з тридцятих років ХХ століття.

Наостанок зустрічі діти побували на майданчику, де зберігаються транспортні засоби, водії яких грубо порушили правила дорожнього руху, що у подальшому призвело до трагічних наслідків – дорожніх аварій, під час яких загинули та травмувалися люди. Правоохоронці застерегли малечу від необачної поведінки під час участі у дорожньому русі та зауважили, що дорога, на жаль, - не вибачає помилок.

На згадку поліцейські вручили маленьким гостям тематичні посібники для батьків, щоб вони разом із дітьми під час літніх шкільних канікул вивчали основні елементи дорожньої абетки для наймолодших учасників дорожнього руху.

Відділ профілактики дорожньо-транспортного травматизму, аналізу та планування управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool