Поліцейські долучилися до Kropyvnytskyi Half Marathon 2018

Травень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 891 | Коментарі: 0

Інспектор тренінгового центру поліції області, майстер спорту з легкої атлетики Анна Пєшкова та начальник Добровеличківського відділення поліції Юрій Яндульський взяли участь у заході, що відбувся цими вихідними в обласному центрі.

Одну з дистанцій – забіг у 10 км Анна подолала найшвидше серед жінок. Минулого року їй вдалося стати другою. Цьогоріч спортсменка продемонструвала найкращий результат – 44 хвилини 16 секунд.

Начальник Добровеличківського відділення поліції області Юрій Яндульський взявся підкорювати найдовшу та головну дистанцію у 21,1 км.
І хоча за призові місця поліцейський не змагався, фінішував серед понад 30 інших учасників за трохи більше ніж 2 години.

Після завершення забігів на всіх дистанціях переможці Kropyvnytskyi Half Marathon 2018 отримали медалі, грамоти та подарунки.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool