Поліцейські долучаться до рейдів із попередження та виявлення фактів знищення хвойних насаджень

Грудень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 753 | Коментарі: 0

У передноворічний період відповідні заходи проводитимуться спільно з представниками лісового та мисливського господарства, а також екологічної інспекції.

До відпрацювань, починаючи з наступного тижня, щоденно буде залучатися максимально можлива кількість поліцейських. Графік проведення рейдів уже затверджено.

Працівники поліції нагадують, що за незаконну порубку, пошкодження та знищення хвойних насаджень, а також порушення правил збереження, перевезення та реалізації такої продукції законодавством передбачено адміністративну відповідальність (ст. 65, 152, 159, 160, 164 КУпАП), а саме - накладення штрафів від 5 до 100 (у залежності від розміру заподіяної шкоди) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

За матеріалами управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool